Диета с грозде

гроздеСъчетаването на различни видове грозде подобрява антиоксидантната защита и усилва разграждането на мазнините, най – вече около корема – това става ясно след направени експерименти с този вид диета, приложена от диетолози от Мичиган.

Всички знаем, че е много трудно да поддържаме нормалното за нас тегло, а още повече да отслабнем. Но с диетата с грозде ще го постигнете. През летния сезон всички жени, че дори и мъжете искат да изглеждат добре, да премахнат нежеланите тлъстинки около корема, ханша или бедрата.

Проучвания доказват благоприятния ефект на намиращите се в гроздето флавоноиди. Те ни предпазват от сърдечно съдови заболявания, като стимулират кръвообръщението, и се борят срещу образуването на съсиреци, както и с лошиядиета холестерол. Намалява и опасността от появата на метаболитен синдром, вследствие от което няма шанс да се разболеем от заболявания, свързани със сърцето, диабет и инсулт.

За по – добри резултати добавете във вашата диета различни сортове грозде – ако първия ден ядете бяло или зелено, следващия ден яжте черно. През деня можете да ядете само от един вид.

Съчетайте диетата със спорт за скоростно отслабване.

След 19:00 часа не яжте. Ако огладнеете пийте чаша чай без захар или вода.

Колко калории има в гроздето. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване