Диета за еротично тяло

диетаМного голяма част от хората непрестанно търсят диети, с помощта на които ще отслабнат бързо, но добрите резултати зависят и от самия начин на живот. Успехът в отслабването  се определя  и от индивидуалните особености, здравословното състояние на отделния човек, защото много хора не могат да си позволят да хапват определение храни.

Хранителният  режим за еротична фигура продължава три дни, може да се спазва само от хора, които имат здрав стомах. Ако когато диетата свърши,  все още не сте постигнали желаните резултати,  изчакайте да мине поне месец и след това можете да я повторите отново.

Всеки ден закуската се състои от чаша кафе с една лъжичка захар. Втората закуска включва няколко мандарини, както и едно сварено яйце. За обяд и вечеря можете да си хапнете зелева салата и парче месо, което задължително трябва да бъде сварено идиета с ниско съдържание на мазнини.

Този режим често е спазван от известните музиканти, певици, артисти. Не е подходяща за диабетици и за хора, страдащи от язва или други проблеми със стомаха. Ако все пак решите да я спазвате посъветвайте се с лекуващия ви лекар. Ако се наложи той ще направи някои поправки. Тази диета може да бъде направена и за два дни.

Приемайте много течности – поне два литра вода на ден. Може също и чай – билков, черен или зелен. Забранява се употребата на сладко, алкохол, червено месо, хляб, тестени изделия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване