Диетата на Уолстрийт

диетаХедър Бауер създава диета, наречена Уолстрийт. Тя е най – подходяща за хора с уседнал начин на живот, претрупани с работа и бизнес ангажименти, които нямат време, за да правят промени в начина си на живот, а все пак имат огромна нужда да отслабнат, както и да поддържат здравословното си състояние.

Доктор Бауер предлага решение и за този проблем. Преди да започнете диетата изберете тези храни, които много обичате и без които смятате, че няма да издържите – например шоколад. Наблегнете предимно на пресните плодове, пълнозърнестите храни, зеленчуците, ядките, морските дарове, обезмасленото мляко, ядките, яйцата, нетлъстите меса – пуешко, пилешко, риба, телешко.диета

Примерно дневно меню:

Закуска: кисело мляко с ниско съдържание на мазнини, мюсли, няколко сливи
Обяд: сандвич от пълнозърнеста питка и парче пуешко или пилешко
Следобедна закуска: една ябълка
Вечеря: телешко месо, няколко кнедли ( направени с растително масло ), няколко скариди и чаша вино

Правете много упражнения – предимно вечер, когато се приберете вкъщи. Разхождайте се от време на време, когато не сте заети, усилете физическата активност – например вместо с колата или с трамвая отидете на работа пеша или с колелото.

Хубавото на тази диета е, че не ви принуждава да се откажете от храните, които обичате, не броите калории, ядете редовно без да гладувате и едновременно с това отслабвате.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване