Диетата на Мадлен Жестан

Lishnij_vesВъв всяка страна има огромна армия от диетолози, чиято основната работа е да се грижат за правилното хранене на населението. Франция също не прави изключение. Там една от най-популярните диетоложки  Мадлен Жестан разработила диета, която се използва предимно от звездите на френското кино и шоу-бизнеса.

Мадлен е разработила диета с които загубата на тегло става много лесно и удобно. В допълнение към правилното хранене, за да отслабнете, имате нужда от малко спорт: футбол, фитнес, гимнастика, бягане. Съчетавайки спорта и правилното хранене, вие можете бързо не само да отслабнете, но и на момента да влезете във форма.

Мисля, че това е наистина най-кратката диета в света, продължителността и е … 2 дена! Но в същото време тя е и най-дългата, заради повторенията който трябва да правите. Като цяло е желателно да си отделите два дена от  всяка седмица за диетичните дни, за не ограничен период от време. Но дори и рядко да я практикувате ефектът за здравето се забелязва почти веднага.

imagesgdaСъщността на диетата в много отношения наподобява  другите методи за загуба на тегло, но все пак, тя си има своя тайна:  по неизвестни причини, френската диетоложка забранява всякаква физическа активност по време на постните дни. Препоръчва по време на диетата, да прекарате целия курс (2 дни) в хоризонтално положение! Мадлен смята, че това е най-успешната поза на тялото за да се отървем от вредните токсините.

Примерно меню
Чаша студена вода веднага след събуждане.
Закуска:
Пийте мляко: обезмаслено мляко, мед. 1 грейпфрут
Преди обяд да се пие 1 литър минерална вода.
Обяд: Варено пилешко филе без кожа, пресни зеленчуци
След 2 часа в следобедните часове да се изпие чаша обезмаслено кисело мляко с лъжица мед. Два часа по-късно, се приготвя напитка за намаляване на апетита: чаша преварена вода, мед и лимонов сок. Пийте малки глътки!
Вечеря:
Бульон рецепта: в един и половина литра вряла вода се слага килограм моркови, праз, половин килограм домати, кимион. Вари се в продължение на половин час и се изцежда. Не добавяйте сол! Първо пийте 1 чаша бульон на всеки 15 минути, след това се изяждат варените зеленчуци. Като подправка, използвайте зехтин.
През нощта е позволено да се изяде кофичка нискомаслено кисело мляко с 1 супена лъжица мед.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване