Без диети – отслабнете като премахнете по 500 калории на ден

калории3КАК ДА ПРЕМАХНЕМ 500 КАЛОРИИ ОТ ХРАНАТА СИ

Да качим 4-5 кг не е фатално, но все пак си е неприятно. За да успеете бързо да ги свалите, трябва да ограничите приема на калории. Ако не можете да спазвате диети обаче, ви предлагаме няколко начина, чрез които да премахнете 500 калории дневно от менюто си. Така постепенно ще свалите по здравословен начин излишните килограми.

Как обаче да го направим? Съществуват много нискокалорични еквиваленти на храните, които консумирате обикновено. Само трябва да ги заместите в рамките на 2 месеца, за да ограничите калорийния си прием. Като резултат, ще отслабнете с 4-5 кг, без да се тормозите с диети.

1. Заместете захарта от сладкишите, десертите и чайовете със стевия. Изчислявали ли сте колко захар поемате на ден? Не само тази, която добавяте с лъжичката към кафето си, но и скритата в мармалади, сладка и десерти. Ако изчислите, ще видите колко бързо поемате 50 грама захар. Ако я заместите със стевия, ще спестите по 200 калории.

2. Сменете олиото. Обикновено на ден консумираме по 2 лъжици олио, което е равно на 270 калории. Ако го смените с стевиядиетичен вариант, може да спестите още 243 калории.

3. Заместете алкохолните напитки с безалкохолни. Алкохолът съдържа 7 калории във всеки грам. Една чаша вино съдържа 9 грама алкохол. Ще спестите 63 калории, ако го заместите с безалкохолно вино.

Чрез тези 3 начина, може да премахнете 500 калории от храната си, без да променяте нищо в менюто си, без никакви диети.

Ако приемате с 500 калории по- малко на ден, ще отслабвате с около половин килограм на седмица.

Стевия – подсладител №1. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване