Алкална диета за тотално отслабване

алкална диетаОТСЛАБНЕТЕ ЗАВИНАГИ С АЛКАЛНАТА ДИЕТА

Съществуват изключително много диети за отслабване. Някои се базират на качествата на определени храни, други са балансирани, трети са екстремни и отслабваш с много килограми за кратко време. Сред това море от диети за отслабване, ви предлагаме да обърнете внимание на алкалната диета. Тя е добре балансирана, използва качествата на определени храни и може да ви помогне да отслабнете завинаги.

Организмът функционира като поддържа определено pH ниво в различните органи. Това pH ниво може да е киселинно, когато е по- малко от 7, или алкално – когато е повече от 7. Съвременното хранене причинява спад в pH нивото. Затова, ако искате да отслабнете по здравословен начин и да не връщате теглото си, имайте предвид алкалния тип хранене. То ще ви помогне да балансирате функционирането на организма си.

Въпреки че алкалната диета е начин на живот, може да я направите между 15 и 45 дена, в зависимост от килограмите, които искате да свалите. Освен това, трябва да знаете кои храни са позволени и кои са забранени.

ЗАБРАНЕНИ ХРАНИ В АЛКАЛНАТА ДИЕТАдиета

– Млечни продукти
– Червени меса и колбаси
– Бяло брашно и производни продукти
– Масло и маргарин
– Консерви, полуфабрикати, в картонени кутии
– Захар
– Сол
– Газирани напитки
– Сосове с майонеза или кетчуп
– Кафе

ПОЗВОЛЕНИ ХРАНИ В ДИЕТАТА

– Прясна риба
– Пресни яйца
– Кафяв ориз и просо
– Шушулкови
– Зеленчуци
– Пресни и сухи плодове
– Вода
– Зелен и червен чай

В диетата се набляга на замяната на обработените продукти и естествени. Колкото е по- натурална, толкова по- големи са шансовете са отслабване. Освен че ще свалите килограми, тази диета предпазва и от редица заболявания като сърдечно-съдовите, рак и др.

Най- алкалните храни. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване