Ягодова диета за отслабване

отслабване с ягоди

Отслабване с ягоди

Ягодите определено са сред най – популярните плодове. Обичани от малки и големи, те са чудесно средство за засилване на имунната система, зареждане на организма с положителна енергия и лечение на някои болестни състояние. Особен интерес предизвиква употребата им в диети за отслабване, които обичайно се увенчават с бляскав успех.

Специалистите препоръчват диета за отслабване с ягоди да се прилага през пролетния и летния сезон. Приложението на този хранителен режим е сравнително лесен и не представлява кой знае колко сериозно изпитание за този, който го поддържа. От друга страна неговата ефективност е изключително голяма и за кратко време ще се приведете в отлична кондиция.

Ягодите са богато наситени с витамин С, както и цели купища други полезни вещества. Имат свойството не само да действат срещу преумора, но и да регулират метаболизма, което по естествен път води до отслабване чрез сравнително лека ягодова диета. Освен това имат доста ниска енергийна стойност и създават чувство на ситост, без всъщност да затормозяваме тялото с огромни количества храна.отслабване с ягоди

Самата диета за отслабване с ягоди не само ще Ви позволи да покажете най – доброто от себе си, но и ще напълни тялото с витамини и полезни микроелементи. Провежда се в продължение на три до пет дни, а специалистите препоръчват през този период да се въздържате от напитки със съдържание на алкохол и кофеин. Също така трябва да пиете минимум по 2 литра вода или билков чай без захар всеки ден.

Диета за отслабване с ягоди

Закуска: 200 – 400 грама пресни ягоди, вода или чай
Обяд: Голяма купа ягоди, 1-3 сварени яйца, допуска се и друга салата с малко мазнина, сол и оцет.
Вечеря: Салата от ягоди и истинско кисело мляко. Позволено е да добавите и лъжичка – две мед за повече пикантност и енергия.

Когато диетата за отслабване с ягоди завърши, не се връщайте веднага към старите навици. Оставете си поне още толкова дни за захранване, като постепенно започнете да приемате месо и въглехидратни храни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване