Ударна диета за бързо отслабване

диета за бързо отслабване

Диета за бързо отслабване

Тази светкавична диета за отслабване е полезна в случаите, когато трябва да се вталите немедлено, а имате на разположение едва няколко дни. Добре е да знаете, че принципно не се препоръчват подобни ударни режими, тъй като докарват силен стрес на тялото и психиката, а обикновено килограмите се възвръщат изключително бързо.

Все пак понякога, подобна диета за бързо отслабване има положителен ефект – когато трябва да се представим добре и да изглеждаме перфектно на важна среща, да се подготвим за плажа и прочие. Още по – хубаво е, че има начин да задържим постигнатия резултат и да не бъдем поредната жертва на коварния йо- йо ефект.

Характерно за тази диета за отслабване е, че тя има десетки вариации и за никого не представлява трудност да я нагоди по собствените си изисквания. Основно при нея обаче е, че не трябва да се приемат повече от 900 калории на ден, като в същото време да се запази нормалния ритъм на живот.

Бърза диета за отслабване (примерно меню)

  • Закуска: Кафе или чай без подсладители, 1 цитрусов плод и препечена филийка
  • Обяд: Сандвич от много тънка филия и океанска риба (печена, на скара или варена), голяма чаша билков чай без захар – допуска се само лъжичка пчелен мед.
  • Вечеря: 80 грама варено или печено бяло месо – жени, 120 грама бяло месо – мъже, голяма купа салата с много МАЛКО олио, оцет и сол; плод по избор, малко ядки или порцийка сладолед.

За постигане на отлични резултати, спазвайте тази диета за отслабване в продължение на пет дни. В края на периода не се нахвърляйте като невиждали, а увеличавайте приема на калории в продължение на седмица.

За да подсилим ефекта на отслабване, е препоръчително да повишим леко двигателната активност. Казано с други думи – да започнем тренировка. Каква да бъде тя зависи изцяло от възможностите на Вашето тяло и моментната кондиция. Ако сте опитни в спорта вече знаете какво да правите и няма нужда от допълнителни съвети. За тези които не са наясно, препоръчваме следните упражнения.

Съпътстваща тренировка за отслабване за напълно начинаещи

  1. 10 + 10 напада напред и настрани
  2. 10 клякания с опънати напред ръце
  3. 10 лицеви опори
  4. Почивка 2 минути
  5. 10 коремни преси
  6. 10 лицеви опори
  7. 10 клякания с ръце зад врата

Ако повторенията не отговарят на вашите възможности, чувствайте се напълно свободни да промените техния брой. Също така следете внимателно състоянието на тялото си и ако забележите нещо нередно прекратете незабавно. Хубаво е тази лека тренировка да стане част от начина Ви на живот. Защото само за няколко минути работа ще тонизирате тялото и мозъка за целия ден, вършейки чудесна работа за отслабване.

диети за отслабване

Бързо отслабване – до 1 000 калории на ден

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване