Основни насоки за старт на здравословно отслабване

отслабване

отслабване

Много хора потреперват само при изговаряне на думите „диета за отслабване”. Повечето от тях имат несполучливи опити да проведат подобен хранителен режим, последвани от разочарования, болки и понякога – последващи здравословни проблеми.

А всъщност да започнеш правилно отслабване съвсем не е толкова трудно. Изисква се преди всичко желание, малко воля и усилие за старта. После нещата влизат лесно по канален ред и това, което сте смятали за лишение, става най – приятното нещо на света.

Съществуват някои писани и неписани правила за отслабване, които никога няма да ви подведат. Прочетете ги внимателно и ги следвайте, защото само така ще изгоните без болка излишните килограми.

Основни насоки за здравословно отслабване

Не пропускайте закуската. Започвайте деня с богат прием на полезна храна. Позволените неща са плодове, мляко, билков чай без рафинирани или изкуствени подсладители, натурални сокове, може и мъничко домашно сладко. Също така изключително полезно е добре познатото на всички мюсли, което съдържа в себе си огромни купища незаменими вещества.

Осигурете си качествен обяд. Имаше една стара поговорка която гласи: закуската си изяж сам, обяда раздели с приятеля си, а вечерята подари на врага. Тази максима отдавна отпадна от диетите за отслабване на съвременните специалисти. Сега всички те съветват да обърнем особено голямо внимание на обяда, тъй като той се намира в средата на деня. Именно от него зависи как ще приключим и дали ще се приберем като пребити, или пък весели и изпълнени с настроение. Препоръчва се обядът да е съставен предимно от богата на протеин храна, съчетана с полезни въглехидрати.

Вечерята също е важна. Не си мислете, че като сте закусили и обядвали добре, на вечеря може да правите каквото си искате. По това време също бъдете умерени, хапнете си достатъчно протеин и по – малко въглехидрати. За захарите съвсем забравете, защото през нощта по принцип се спи.

Поне още по три пъти на ден прилапвайте по нещо дребно – плод, зеленчук или чаша натурален сок. Така тялото ще получава непрекъснато сила, а нивата на инсулина ще се поддържат ниски.

храни за отслабване

храни за отслабване

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване