Напълнява ли се от бирата?

Обичате да си пийвате бира? Това обаче не е добра новина, ако искате да отслабнете. Не се напълнява само от калориите в бирата и алкохолното съдържание, но и защото не оставя полезни хранителни вещества.

bira

Бирата е любима напитка на много хора, но трябва да я изключите от менюто си, ако искате да се подложите на диета за отслабване. Ето кои са причините да не е подходяща, когато искаме да отслабнем:

– Доставя празни калории. Независимо дали съдържа алкохол или не, няма особени хранителни качества. В такива случаи говорим за „празни калории“, тъй като не предлаган нищо на тялото, освен празни калории. А и са в голямо количество.

navitsi-napalnyavane
– Увеличава гликемичния индекс. При бирата е много висок: между 80 и 120. Гликемичният индекс на храните е доста дискутирана тема и важен фактор, когато говорим за отслабване и диети за отслабване.
– Води до затлъстяване на корема. Пиенето на бира се свързва директно със затлъстяването на корема. И не е никакъв мит „биренето коремче“.

Ако обичате да пиете алкохол от време на време, изберете някоя по- подходяща алтернатива: например, бяло и червено вино. Те имат и по- висока хранителна стойност от бирата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване