Кои фактори ни пречат да отслабнем

Спазвате диетата си за отслабване и тренирате всеки ден. Но тялото ви не се променя. Имате фигура на човек, който се тъпче с боклуци и изобщо не прави никакви физически натоварвания. „Какво ми се случва?“ Ако вече не броите колко пъти сте си задавали този въпрос, нека разгледаме кои са причините да не постигате мечтаната фигура.

ne-otslabva

1 . Имате токсична връзка. Този тип връзки са източник на много стрес – а няма по- лошо от това за тялото. Това важи за всички типове връзки, не само за любовните. Конфликтно семейство или гаден шеф – много е вероятно стресът да ви кара да пълнеете, като трупате основно мазнини в областта на корема.

2 . Непоносимост към храна. Възможно е да имате непоносимост към определен вид храна. Това пречи на тялото ви ne-otslabva-savetiда функционира на 100% и предизвиква подуване. Ако имате такива подозрения, обърнете се към лекар.

3 . Токсини. Замърсяването на околната среда, цигареният дим и някои козметични продукти може да са токсични. Когато веднъж попаднат в тялото, затрудняват изхвърлянето на мазнините. Дори да сте на диета за отслабване, токсините няма да ви позволят да получите максимален резултат. А мастната тъкан трябва да защити тялото ни от токсините. Затова организмът решава да не „изгаря“ мастните клетки, за да не попаднат токсините в кръвта. Ако искате да пречистите тялото си, идете на сауна, спортувайте редовно или направете пречистваща диета.

Как стресът влияе на живота ни. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване