Две храни, без които не минава нито една диета за отслабване! Виж Тук:

За да отслабнем трайно, но без да навредим на здравето си, диетата ни трябва да е балансирана и здравословна. За да бъде такава, обикновено трябва да съдържа определени храни, чийто свойства са ценни за здравето и фигурата ни.

Две от храните, които диелотозите обикновено препоръчват, са: пилешкото месо и сьомгата.

Защо именно тези две храни? Нека разгледаме свойствата им:

Пилешко месо

– Съдържа фосфор. Този минерал е много полезен за костите и зъбите. Също така е необходим за правилното функциониране на бъбреците, нервната система и мускулите. Съдържанието му в пилешкото не зависи от начина на приготвяне на месото, но се препоръчва да не е прекалено мазно.
– Съдържа селен. Този минерал е много важен за правилното функциониране на щитовидната жлеза.
– Минимално съдържание на мазнини. Тъй като е бяло месо, мазнините се отстраняват при самото приготвяне. Най- препоръчително е готвенето му на фурна. Затова е сред най- предпочитаните меса в диетите за отслабване.

Свойства на сьомгата

Сьомгата е препоръчвана за диетите за отслабване заради съдържанието на омега- 3 мазнини. Те са много полезни както за правилното функциониране на метаболизма, така и за сърцето. Подобряват кръвообращението и намаляват триглицеридите.

Сьомгата е бяло месо, което съдържа незначително количество вредни мазнини. Затова е сред най- препоръчителните видове храни в диетите за отслабване. Най- добре е да се консумира с лимонов сок и зеленчуци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване