Диета с домати за плоско коремче

domatiДоматите са един от най-хубавите дарове, които ни носи лятото.

Изключително полезни са, защото чистят токсините и снабдяват тялото ни с нужните витамини и минерали, а освен това могат да бъдат ваш пръв помощник в борбата с килограмите.

Доматената диета е изключително полезна и ефикасна и помага да  се отървете от излишните мазнини в коремната област и да се сдобиете с плоско коремче.

Има няколко разновидности на режима, като според резултатите, които искате да постигнете, може да изберете най-добрия за вас вариант.

Ние ще ви препоръчаме най-щадящия й вариант на диетата за две седмици, чрез който ще свалите поне 5-6 килограма.

Диетата се състои в това преди всяко ядене трябва да изпивате по една чаша прясно изцеден сок от домати. Имате три основни хранения: закуска, обяд и вечеря. Ако много огладнеете между тях, можете да вмъкнете по една междинна закуска – отново чаша доматен сок или плод.

По време на диетата можете да консумирате храни като: пилешки гърди, риба, варено телешко месо, обезмаслено сирене, много други зеленчуци и плодове.  С помощта на тази диета ще свалите минимум 5-6 килограма благодарение на способността на доматите да изхвърля от тялото ви шлаките и токсините и новият ви начин на хранене. 

По време на диетата не пийте алкохол, избягвайте вредните храни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване