Диета против големи бузи

диета за големи бузи

Бебетата не трябва да пазят диети 🙂

Отчайвате ли се когато се втренчите в огледалото? Въпреки че най – лесният начин за отслабване на бузите е да отслабнете като цяло, съществуват няколко проверени техники, помагащи за намаляване обема на точно тези сладки части. Чрез изпълняване на серия от лицеви упражнения и коригиране на вашата диета. Ето как става това.

Упражненията

Има две сигурни тренировки, които много помагат за отслабване на бузите:

  • Правете гримаси. По 30 минути на ден пред огледалото. По време на занятието имитирайте изговарянето на гласни звуци и непрекъснато променяйте изражението: „аааа — оооо — ууу – ее — иииии –ъъ” и после повтаряйте пак отначало докато времето изтече.
  • Дъвчете дъвка. Не само успокоява нервите и освежава дъха, но и помага при отслабване на лицето. Повтарящите движения укрепват челюстта и горят мазнините. Най – хубавото е, че няма да се чувствате като на тренировка. Ако не обичате дъвка, може да пробвате и със сакъз (мастикова смола).

Водата

Както при всяко друго отслабване, водата и сега е задължителна. Бузите ви може да подпухват именно заради недостиг на течности. Когато е заплашено от дехидратация, тялото се опитва да съхрани максимални количества, включително в областите около очите и челюстите.

По – кротко със солта и захарта

Ако се увличате по ръсенето на храната с твърде много сол и рафинирана захар, увеличавате в пъти възможността за задържане на вода. Точно както и при недостигът, лицето ви става подпухнало. Никой не казва да спрете солта и сладкото напълно, просто ги намалете поне наполовина.

Алкохол

Избягвайте да пиете алкохол. Това ще донесе полза не само за отслабване на лицето, но и за цялото здраве. Приемът на алкохол може да предизвика обезводняване, последствията от което са описани в по – горните абзаци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване