Бърза диета за отслабване!? Мога ли да пробвам?

диета за бързо отслабване

Не се заблуждавайте от гръмките заглавия на различните „бързи диети”, които авторите им слагат с цел да привлекат вниманието на аудиторията. Набийте си добре в главата, че всички тези методи са неуспешни, дори опасни за здравето. Бъдете уверени, че с тяхна „помощ” няма да свалите 350 кг, нито даже и 5, защото дори и да регистрирате някакви резултати, постигнатото с много труд и лишения ще изчезне веднага след края на въпросната диета.

Къде се крие заека?

Ами то е повече от ясно – трябва да намалите общият прием на калории и да увеличите двигателната активност. Това е „пътят на дракона”, по който следва да тръгне всеки един, желаещ да запази собственото си здраве.

Как да намалите калориите? Бъдете спокойни – не е нужно да се подлагате на глад и страдания, за да отслабнете. Добрата диета позволява и разрешава всички типове храни, като естествено има някои ограничения. Така че всичко, което трябва да направите, е да изхвърлите вредителите от хладилника и шкафовете – сладко, захар, олио и бяло брашно. Това разбира се не е лесно и може да отнеме време, докато свикнете с новия ред.

Що се отнася до двигателната активност – тук нямаме проблеми. Много хора се изприщват, като си помислят, че трябва да ходят на тренировка. Ами милиони го правят, защо да не го правите и вие? Но ако все пак сте от онези, по – мързеливите, за вас също има решение. Просто заменете част от висенето пред телевизора или компютъра с приятна разходка. Експерти разкриват, че един час ходене пеша е равносилно на 20 минути тренировка със средна интензивност, което покрива изискванията.

Допълнителен бонус

Ако имате воля и желание, добра практика е поне веднъж в месеца да правите т. н. „разтоварващи дни”. Казано с други думи, от всичките тридесет дни намерете време само за два, през които консумирайте най – много по 500 калории, и то във вид на плодове и зеленчуци. Така ще ускорите процеса на отслабване и ще дадете възможност за детоксикация на организма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване