6 нетипични съвета за отслабване

otslabvane-bikini

Постигането на идеално тегло изглежда на пръв поглед сложна задача, но не невъзможна. Промяната към здравословен начин на живот е ключът към успеха,а включването на съвети на специалисти е част от процеса.

МАЛКИ УСИЛИЯ

1. Бъдете реалисти. Голяма пречка пред отслабването са нереалистичните очаквания. Ако искате да свалите повече отколкото е възможно за определен срок, само ще ви фрустрира.
2. Упражнявайте силата на волята. Като основна причина да не променят начина си на живот, повечето хора посочват липсата на воля, твърдят специалистите. Трябва да имате план, за да не се поддавате на изкушенията. Носете си малки закуски, които съдържат малко калории, например, плодове, зеленчуци и пр.

efektivna-dieta
3. Не пропускайте уикендите. Въпреки че доста диети за отслабване предлагат да има ден, в който да ядете каквото поискате, това няма да помогне. Отслабването изисква постоянство, ако ядете едно и също цяла седмица, организмът ви ще поддържа ритъма на отслабване.
4. Хранете се разумно. Не бързайте да налапате нещо. Вкусете малко, помиришете, насладете се на вкуса и пр.
5. Направете нови приятели. Доказано е, че хората с наднормено тегло се движат основно с хора, които имат същия проблем.
6. Научете се да се справяте със стреса. Ако борите стреса като ядете сладкиши, трябва да го промените: повече разходки или йога.
7. Измислете си мантра. „Имам право да съм слаб“. Повтаряйте се своето мотивиращо изречение, вярвайте в него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване