6 грешки, които да избягваме в диетата за отслабване

dieta-meniu

1. Не правите никаква междинна закуска или прекалявате с тях. Не е абсолютно забранено да ядете шоколад по време на диета за отслабване. Само че трябва да сте много внимателни с количествата.

2. Забравяте за млечните продукти. Повечето хора, които са на диета за отслабване, избягват млечните продукти, защото съдържат мазнини. Но те съдържат калций, който много помага за топенето на мазнините. Консумирайте ги поне веднъж седмично.

3. Не пиете достатъчно вода. Тялото ни се състои основно от вода. Тя ни помага да изгаряме излишните мазнини. Ако тялото ви е дехидратирано, метаболизмът става по- бавен. Старайте се да замествате газираното и натуралните сокове от кутии с вода.

4. Избягвайте бързото хранене. Да, става бързо и е много вкусно, но е изключително калорично. Сигурни ли сте, че искате тази калорийна бомба в тялото си?

5. Теглете се всеки ден. Така само се фрустрирате. Няма как да отслабнете от днес за утре. Изисква се време и дисциплина. Теглете се веднъж седмично.

6.  Пропускате закуската. Това е най- важното хранене за деня, защото ни осигурява енергията за деня. Като го пропускате, само увеличавате количеството на приетата храна по- късно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване