5- те най- подходящи Напитки за Отслабване

sok-cherveno-cveklo

Ако сте решили да свалите излишните килограми, единственият сигурен начин да го постигнете е чрез балансирана диета и тренировка.

Когато мислим за храненето си обаче, не трябва да забравяме за напитките. Някои трябва да спрем, тъй като съдържат много калории, като газирано, алкохол и пр.

Някои напитки обаче, могат доста да ни помогнат, като ускорят метаболизма ни. Ето кои са те:

1 Дезинтоксикиращи сокове

Те са сред най- подходящите напитки за вашата диета за отслабване. Можете лесно да си ги приготвяте у дома с блендера, като комбинирате плодове и/или зеленчуци.

Цитрусовите плодове са известни с мощното си дезинтоксикиращо действие. Ако търсите храни, които да ви помогнат да елиминирате токсините, трябва да ги включите в напитката си.

Джинджифил, моркови, ябълки са сред най- подходящите съставки за дезинтоксикиращите сокове.

sheik-morkovi-portokali

2 Зеленчукови сокове

Също са много полезни за отслабването. Включете в тях зеленчуци като: зеле, броколи или карфиол. Те са богати на антиоксиданти и ще пречистят перфектно тялото ви. Освен това, помагат за контрола на нивата на кръвната захар, балансират хормоналните нива, увеличават метаболизма.

3 Зелен чай

Има множество свойства, които го превръщат в най- препоръчителната напитка за диетите за отслабване. Богат е на антиоксиданти и ускорява метаболизма. Достатъчно е да приемате по една чаша на ден. Осигурява ви енергия и потиска апетита.

4 Плодов сок – круши и боровинки

Соковете от плодове са много вкусни, но също богати на витамини и минерали. Имаме огромен избор от плодове и безброй комбинации между тях, които можем да направим. Боровинките и крушите са сред най- подходящите варианти. Освен че ускоряват метаболизма, ни зареждат с енергия и осигуряват на тялото ни ценни вещества.

Боровинките ни предпазват от инфекции на пикочната система.

Крушите са богати на магнезий, калий, фосфор, които са много полезни за костите.

5 Черно кафе

Кафето е богато на антиоксиданти. Разбира се, не му добавяйте нито захар, нито сметана, нито мляко. В умерени количества напитката е много полезна и ни предпазва от редица заболявания. А освен това, ускорява метаболизма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване