5 супер плода за Диетата ви за Отслабване

otslabvane-savet

Има плодове, които са много по- подходящи за отслабване от другите. Някои е по- добре да се консумират сутрин, защото така извличаме най- много ползи – приемаме антиоксиданти, витамини и минерали, подобряват работата на клетките.

По отношение на плодовете, които можем да включим в диетата си, цитрусите имат свойства да топят мазнините и съдържат много витамин С. Помагат в битката срещу килограмите и предпазват клетките от остаряване.

ГРЕЙПФРУТ

От семейството на цитрусите. Съдържа почти 90% вода. Има важни пречистващи свойства. Помага за пречистване на черния дроб и подобрява работата на бъбреците. Грейпфрутът обаче сваля кръвното.

ЯГОДИ

Богати са на вода и фибри. Съдържа много калий, магнезий, калций и витамин С. Регулират високото кръвно и пикочната киселина. Помагат ни да поддържаме нашето рН, увеличава метаболизма, подобрява храносмилането и помага за топенето на мазнините.

yagodi-dieta

КИВИ

Изключително богат на витамин С. Съдържа много фибри. Много подходящ плод за отслабване. Предпазва и от стареене.

Домати

Да, доматът всъщност е плод, въпреки че сме свикнали да го наричаме зеленчук. Богат е на витамин С и на ликопен, които помагат за синтеза на аминокиселината карнитин. Тя помага за ускоряването на метаболизма и така можем да изгорим до една трета от натрупаните мазнини.

Кокос

Триглицеридите, които се съдържат в кокоса, увеличават метаболизма на черния дроб с до 30%. Това кара тялото да работи повече, подобрява храносмилането и изгаря повече калории. Ако страдате от щитовидна жлеза, този плод е много подходящ за вас, тъй като мазнината му помага за регулацията й. Можете да го консумирате под всякаква форма – масло, мляко, настърган и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване