4 начина да включим шоколада в диетата си за отслабване

shokolad-otslabvane

Как да преживеем диетата без абсолютно никакъв шоколад? Особено по- лакомите от нас. Има обаче начини как да съчетаем диетата си за отслабване с малко шоколадово удоволствие. Ако ви се дояде блокче шоколад, може да си угодите, без да чувствате никакви угризения.

1. Прочетете етикета. Черен шоколад. Колкото по- чист е шоколадът, толкова повече какао съдържа. Затова, прочетете първо етикета. За да се приеме, че един шоколад е черен, трябва да съдържа поне 35% какао (20% за белия). Останалото е захар. Изберете шоколад с 85% какао.

2. Шоколад като малка закуска. Ако ви се прииска малко шоколад по време на следобедната закуска или предиобедната, Хапнете си едно- две блокчета.

kakao-1

3. Десерт в неделя. Ако през седмицата сте се справили отлично с диетата, може през уикенда да си позволите малко удоволствие. Може да си хапнете ½ парче торта.

4. Плодове в шоколад. Друг начин да си хапнем шоколад е като потопим някакъв плод в него, ягоди, ябълка и пр. Разбира се, не повече от 2 ягоди. Не се изкушавайте, защото няма да можете да се овладеете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване