3 зеленчука, които топят мазнините

Има растения, които топят мазнините по естествен път. Това се дължи на техния състав, който изисква повече енергия, за да бъдат обработени от тялото, отколкото тази, която му доставят. Така тези растения ви помагат да отслабнете, докато ядете. Чудесна причина да ги включите в диетата си за отслабване.

маруля10

Не става въпрос за магия или някакво чудо. Всичко се дължи изцяло на характеристиките на този вид растения.

Марулята. Съдържа по- малко от 20 калории в 100 грама, както и 1,5 грама фибри. Зеленчукът е идеален пример за това как ядеш и отслабваш. Това е така, защото 95% от теглото й е вода. За овкусяване използвайте само няколко капки ябълков оцет или малко лимонов сок. Те ще допълнят още действието на марулята.

Ябълката. Заради засищащите си свойства и малкото съдържание на калории, особено зелените ябълки, също ви моркови6помагат за топенето на мазнините по естествен начин. Има само 54% в 100 грама, а ако я ядете с кората, ще получите около 2 грама фибри. Заедно с факта, че 85% от теглото й е вода, така ускорявате храносмилането и изхвърляте излишните вещества.

Морковът. Независимо как е приготвен, той винаги помага за топенето на мазнините, особено ако го ядете суров. Трябва обаче да го дъвчете много добре. Съдържа около 40 калории в 100 грама – много малко в сравнение с необходимите за обработката му. 90% от теглото му е вода, а фибрите са към 2,5 грама.

Не пропускайте да включите и трите зеленчука в диетата си за отслабване, която трябва да е балансирана и здравословна. Дори да не сте на режим, ако ги включите в обичайното си меню, пак ще забележите резултати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване