Пъпешoва диета – минус 5 килограма за 7 дни!

papeshПъпешовата диета е една от най-ефективните диети за отслабване. Спазването на тази диета дава  много бърз и лесно забележим резултат. Освен това, с помощта на тази диета можете да изчистите идеално бъбреците си и то благодарение на  диуретичните свойства на пъпеша.

„Пъпешовата диета“ е моно-диета,  и заради това периода на нейното използването  трябва да се ограничи. Можете да пазите тази диета  от 1 до 7 дни. Ако се придържате към тази диета една седмица, можете лесно да свалите 5 кг.

Особеностите на диетата с пъпеш: – на първо място, пъпеш е много добре подхранва стомаха и създава усещане за ситост, което продължава дълго време, така че няма да чувствате глад по време на диетата.

На второ място, в пъпеша има много голямо количество фибри от растителен произход, които подобряват здравословното състояние на  храносмилателната система, помагайки за прочистване на организма от токсините, излишните соли и шлаката.

Пъпеша помага на организмът да се подмлади, дава повече енергия и повишава жизнеността и виталноста на човек.

 На трето място, пъпешът е естествен мазнинен сплитер, който стимулира премахването от тялото на тежките животински мазнини и лошият холестерол, освен това предотвратява и развитието на атеросклероза.

 large_pWd1072AFIx7Меню на „Пъпешовата диета“:

Дневното диетично меню се състои от 1-1,5 кг пъпеш. Преди това го почистете от семките и разделете на пет порции за  деня. По време на тази диета трабва да се яде само пъпеш  на редовни интервали във времето. През почивките между отделните хранения, може да се пие обикновена негазирана вода или билков чай. На ден може  да се изпият около 2 литра течности. Препоръчително е да се даде предимство на успокояващите билки, които могат да помогнат да се избегне излишно напрежение, което неминуемо възниква по време на  на моно-диетите. Също е много полезно, да пиете и шипков чай, който има много витамин С и биофлавоноиди, който допринасят за значително засилване на естествения имунитет на организма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване