Отслабнете с 14 кг за 2 месеца – вижте как:

отслабване

Да отслабнете с 14 кг за 2 месеца е напълно постижимо, стига да имате мотивация, постоянство, ефективен и здравословен план. Мотивацията е необходима, за да постигнете крайната цел, а не да се откажете пред първото препятствие и после да се оплаквате, че не сте били прекалено твърди.

Преди да започнете каквато и да е диета, трябва да знаете дали нямате проблеми със щитовидната жлеза, тъй като това може да е причината да пълнеете.

Преди да започнете режима за отслабване, направете следните неща:
– Запишете на лист дата, мерки – ханш, бедра, гърди, и килограми
– В продължение на 1 седмица записвайте какво и къде ядете, за да си дадете сметка къде бъркате в храненето и пълнеете.

План за упражнения:
Необходимо е да започнете физическа дейност, която ви забавлява и ви мотивира, за да отслабнете по- бързо. Вашата тренировка трябва да включва – загрявка, аеробни упражнения, работа по проблемните зони на тялото, разтягане.
С тази диета за отслабване не само ще свалите излишните килограми, но и ще подобрите състоянието на косата, кожата и вътрешните органи:

Указания: Забранени са алкохолните напитки, газираното, разтворимите сокове. Намалете кафето и цигарите. Заменете захарта с канела.

Пийте следните напитки: вода, вода с лимон, чайове. Колко? Разделете теглото си в килограми на 7 и получениядиета салата резултат ви показва по колко чаши от 250 мл да пиете дневно. Например: ако сте 70 кг – 70:7= 10 чаши по 250 мл трябва да пиете всеки ден.

Закуска: ½ чаена чаша или 120 грама овес се смесва с 1 чаена чаша вода в малка тенджера и се слага на среден огън. Бъркайте 3 минути или докато се сгъсти, отдръпнете от котлона и добавете 1 чаена лъжичка мед. Изяжте и 1 варено яйце. Чай.

Следобедна закуска: 1 порция желатин с парченца портокал и ябълка, 1 пълнозърнеста бисквита, 1 резен сирене. Чай.

Обяд: Салатата може да е направена от следните зеленчуци – настърган морков, краставици, маруля, рукола, листа от спанак, кълнове от леща, домати. Половин порция пилешки гърди с гъби, магданоз и чесън или 1 консерва риба тон. Може да подправите салата с 1 супена лъжица зехтин, оцет или лимон.

Вечеря: Варени зеленчуци по избор, например – тиква, царевица, картофи, боб, броколи, карфиол. 200 грама риба на скара с подправки или 150 грама нетлъсто червено месо, или 150 грама шунка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване