Отслабване и прочистване на тялото

С почистващата диета може да отслабвате с 3 кг на седмица. Не само фигурата ви ще придобие желания вид, но и настроението ви ще се подобри. Идеята на този хранителен режим е освен да ядем здравословно, но и да почистим организма си.

Почистващата диета ви подтиква да живеете активно и да се храните с необработени продукти като плодове и зеленчуци, пълнозърнести, нетлъсти меса. В същото време няма да приемате консерванти, захар, изкуствени подсладители и др.
С тази диета на ден приемате между 1200 и 1800 калории. Храната се разпределя на 5-6 порции през деня. По този начин се ускорява метаболизма. Няма и да ви се налага да си броите калориите.dieta42

Според теорията на почистващата диета, начинът на хранене е с най- голямо значение при отслабването. Едва след него идват спортът и наследствеността.

Разпределете храненията си пред деня на интервали от 2 – 3 часа. Може да ядете плодове, зеленчуци, пълнозърнести продукти, обезмаслени млечни храни, нетлъсти меса и полезни мазнини. Забранени по време на диетата са: бяло брашно, безалкохолни напитки, захар, сокове, алкохол, пържено.

Никога не трябва да забравяте за закуската. На всяко хранене не трябва да приемате повече от 300 калории. Дневно трябва да изпивате не по- малко от 8 чаши вода. На ден трябва да поемате и малко полезни мазнини. Може да нарушавате хранителния режим само веднъж в седмицата – с парченце шоколад или чаша вино. Това може да се случва само при едно от хранене.

Освен хранителния режим, който трябва да спазвате, трябва да тренирате поне 3 пъти в седмицата – по половин час.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване