Лесно и бързо отслабване с критска диета

критИзчели сте почти всички диети в интернет, приложили сте повечето от тях – но нито една не е дала резултата, който сте желали да постигнете? – Според някои трябва да ядем предимно белтъчини, други ни принуждават да откажем месото или тестените изделия, а трети да способни да ни накарат да припаднем от глад.

Много от жените са направо вманиачени на тема диети, и непрестанно се чудят как да отслабнат с  някое килце. Според специалистите,  почти всички диети, които спазваме не само, че не са никак здравословни, но и са способни да убият организма ни. Когато пък твърде много сме ограничили менюто си, след края на диетата със сигурност отново си качваме килограмите, които сме изгубили.

Естествено съществуват и такива режими , които експертите  одобряват. Една от тях е критската диета. Това всъщност дори не може да се нарече диета, а правила, които да спазваме по време на храненето – кое е полезно и можем да ядем повече от него, и кое не чак толкова. Този режим е създаден с цел да помогне на нашето здравословно състояние, а не толкова зазехтин отслабване.

Според проучвания хората от остров Крит най – малко се оплакват от сърдечно – съдови и онкологични заболявания. Това се дължи най – вече на начина им на хранене. Те спазват три правила, свързани със храненето:

Правило 1: редовно хранене – често, и в малки количества. Те се хранят три пъти дневно, в определени часове.

Правило 2: редовен прием предимно на растителни мазнини. Хубаво е да се консумират преси зеленчуци и плодове, също и боб, леща, грах.

И правило 3: да се ограничи приема на месо.

Диетолозите съветват освен всичко това да се пият и по две чаши вино дневно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване