Колко калории съдържа зеления чай

зелен чайЗЕЛЕНИЯТ ЧАЙ – АНТИОКСИДАНТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Зеленият чай е източник на естествени антиоксиданти, които ще ви помогнат да отслабнете. Но това е информация, която вероятно ви е добре известна. Но, знаете ли колко калории съдържа напитката?

Зеленият чай е традиционна напитка, което е доста популярна, и се приготвя от растението Camellia Sintesis, по- точно, от ферментацията на листата му.

Напитката е източник на естествени антиоксиданти, като съдържа най- много катехин. По този начин мазнините се превръщат в основния източник на енергия и се избягва окисляването им. Ако пиете зелен чай редовно, ще се възползвате от свойствата му за отслабване.

Органичните съставки на зеления чай помагат в топенето на мазнините, които се изразяват в изразходването на мазнините и намаляването на мастните депа. За да се възползвате от напитката, е добре да знаете колко калории съдържа.

Чаша зелен чай на закуска всеки ден ви помага да изразходите 80 калории. За по- голям ефект от напитката в отслабването,зелен чай1 е добре да се съчетае с балансирана диета за отслабване.

Няма да можете да свалите килограми, ако веднага след зеления чай консумирате храни с много калории, захар и мазнина. Затова, пийте напитката заедно с диетата ни за отслабване.

Не само можете да се възползвате от свойствата на чая като напитка, но и като съставка към някои храни, като бисквити, сосове и сладолед.

Разбира се, физическите упражнения са най- ефективният начин за отслабване. Затова, направете свой собствен план – хармонична диета, която да съдържа 3 чаши чай, и допълнете с физически упражнения.

Как да се приготви правилно зелен чай. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване