Как се отслабва с диета „Вилицата“

вилицаДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ, В КОЯТО ВИЛИЦАТА Е ГЛАВЕН ГЕРОЙ

Диета „Вилицата“ е такъв режим, при който всичко може да се яде и приготвя само с вилица. Звучи странно, но отслабването е гарантирано, като се храните напълно здравословно.

Основният елемент в тази диета за отслабване е вилицата. Не може да ядете нищо, което не може да се хване с вилица. Така от режима се елиминират тези храни, които могат да се режат и мажат с нож, също в лъжица или ръка.

Друг основен принцип на диетата за отслабване „Вилицата“ е, че „на закуска ядеш като цар, на обяд – като принцип, а на вечеря – като просяк“. Диетата цели усвояване на добри и здравословни хранителни навици.

КАКВИ ХРАНИ ВКЛЮЧВА?

Всичко, което може да се яде с вилица – ориз, паста, зърнени култури, бобови, зеленчуци, някои плодове и риба. Може, например, да си направите спагети с гъби, сьомга на скара със зелена салата или леща с тиква.

КОИ ХРАНИ НЕ ВКЛЮЧВА ДИЕТАТА?

Всички храни, които не могат да се ядат с вилица. Например, храни, които изискват нож за рязане (меса, пилешко, сирене,торти, плодове, които се белят и др), или които се мажат – масло, мед, топено сирене и др.Също храни, които се ядат с лъжица – супа, сладолед, кисело мляко и др., или които се ядат с ръка – хляб, шоколад, пърженивилица1 картофи, снаксове, морски дарове, бисквити, колбаси и др.

КОЛКО МОЖЕШ ДА ОТСЛАБНЕШ С ДИЕТА „ВИЛИЦАТА“?

Заради правилото, че ни може да се яде нищо друго, освен това, което е с вилица, дори по време на готвенето – може да отслабнете с 4 кг или повече в рамките на 2 седмици. Но не трябва да използвате никакъв прибор, освен вилицата, дори за приготвянето на храната.

Ако използвате по- лекия вариант – да използвате други прибори при приготвянето на храната и да ядете само с вилица – може да отслабнете с 2-3 кг за две седмици.

ДОБРА ДИЕТА ЛИ Е „ВИЛИЦАТА“?

Абсолютно да. Не само ще отслабнете, но и ще се научите да регулирате апетита си, ще изградите добри и здравословни навици. В тази диета за отслабване са забранени захари, мазнини, меса и млечни продукти.

Искате да отслабнете? Използвайте вилица! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване