Добавете семена към диетата си на отслабване!

Семената за много полезни за пречистването на организма и отслабването. Добро решение е да ги включите в обичайното си хранене или диетата си за отслабване. Не само ще ви помогнат срещу излишните килограми, но имат и други здравословни качества. Предлагаме ви 5- те най- ефективни в отслабването семена!

семена

Семената са задължителни за диетите за отслабване. Те ви доставят фибрите, които са ви необходими, за да подобрите храносмилането и да пречистите организма си. Когато се увеличи чревната перисталтика, изхвърляте натрупаните шлаки и токсини, които могат да ви пречат на топенето на мазнините.

Освен фибрите, има и други важни вещества, които подобряват клетъчните процеси и обмяната на мазнините – витамини, минерали и антиоксиданти.

Семената предпазват от сърдечно- съдови заболявания. Те са високо ценени не само при отслабване, но и в подобряванесемена2 на здравето като цяло.

Ето кои са 5- те най- известни семена:

Ленено семе
Сусам
Семена от тиква
Слънчоглед
Маково семе

Всеки вид си има свои индивидуални качества, но и петте ускоряват топенето на мазнините и помагат при отслабването.

Ако искате да сте слаби и здрави, време е да поправите някои от хранителните си навици и да включите семената! Ако нямате навика да ги консумирате, започнете с една чаена лъжица смелено семе на ден. По този начин тялото ви плавно ще свикне с тях. Може да ги добавяте към сокове, шейкове, салати, манджи, десерти, хляб, бисквити и др.

Ленено семе – полезни свойства. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване