Диетата на д-р Мичъл

kakvo-tryabva-da-znaem-za-dietite-1-chastЗа тази диета трябва да сготвите специалната супа за изгаряне на  мазнини. Следвайки диетата на д-р Мичъл,  вие ще свалите между 5 и 7 килограма за една седмица.

Ето и рецептата за диетичната супа:
1 корен от целина (около 200гр);
1/2 кг моркови;
1/2 кг шушулки зелен боб;
6 големи глави лук;
2 зелени чушки;
1 средно голяма зелка;
1,3 л доматен сок ;
800гр пресни или консервирани домати, пюрирани;
800гр постен говежди бульон.

Зеленчуците, нарязани на малки парченца, се заливат с  бульон. Важно е течността напълно да покрива зеленчуците и ако е необходимо се добавя вода. Оставете супата да заври и след това намалете огъня да къкри, докато се сварят зеленчуците. Можете да добавите сол и черен пипер.
Диетата на Митчел:
Трябва да се яде много от тази супа. Колкото повече ядете, толкова повече ще губите тегло.
Трябва да  изключите от хранителния си режим храни като  хляб, алкохол, безалкохолни напитки, сладки и пържени ястия. Пийте вода, неподсладен чай, най-добре плодови сокове без захар, сок от червена боровинка, нискомаслено мляко.

Кафето е позволено, но без мляко и захар. Ако  трябва да се пие алкохол, диета трябва да се преустанови 24 часа преди пиенето му. Освен това е важно е да се спазват стриктно правилата. Ако ги нарушите – започнете диетата отново от първия ден. И дори ако загубите през първата седмица повече от 7 кг, изчакайте няколко дни преди да започне всичко отначало. Не следвайте диетата повече от две последователни седмици!

1ден
На този ден се ядат всички плодове, с изключение на банани. Супа на закуска , обяд и вечеря. Пийте  сок от червена боровинка, неподсладен чай и вода в изобилие.

2 Ден
Яжте колкото искате зеленчуци, с изключение на сушен грах, боб и царевица. Особено подходящи за диетата са зелените листни зеленчуци – маруля, спанак . Яжте супа. За вечеря – голям печен картоф с растително масло. Да не се ядат плодове.

3 ден
Яжте всичко, което искате – супа, плодове и зеленчуци, но не и печени картофи.

4 ден
Банани – до три броя, 1л обезмаслено прясно или кисело мляко. Яжте супа и пийте много вода. Бананите съдържат много калории и въглехидрати. В същия ден трябва калий, въглехидрати, протеини и калций за намаляване на апетита към сладкиши.

5 ден
Говеждо и домати. Можете да ядете 350-700гр на говеждо месо и 400гр домати, около шест парчета , могат да бъдат консервирани в собствен сок. Опитайте се да пиете поне 6-8 чаши течности през деня, за да се отърве от тялото излишната пикочна киселина. Супа!
875762376
6 ден
Говеждо, зеленчуци ( с изключение на картофи) и супа – колкото искате.

7 ден
Ориз – кафяв (див) , сок от пресни плодове, зеленчуци – каквито искате и разбира се – супа.

В един от “ говеждите дни“  можете да  смените месото с пилешко месо или постна риба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване