Бърза диета за отслабване с лимон и мед

Ако искате да отслабнете ударно за възможно най- кратко време, лимонената диета е една от най- ефективните. За два дни може да свалите два килограма. За кратката продължителност на диетата се приема минимален брой калории, като по този начин организмът е принуден да разгражда натрупаните мазнини.

 

Разбира се мастните депа няма да изчезнат напълно. За да е по- ефективна диетата и за да се изхвърлят по- бързо мазнините, е необходимо да пиете много вода  на денонощие.dieta8

 

В какво се състои диетата? В двата дни на провеждането й не се приема никаква храна – само специално приготвена течност, която е много кисела. Напитката се приготвя по следния начин – 15 лимона се изцеждат и се смесват с 3 литра изворна вода. Добавя се и 50 грама мед. Лимоните притъпяват чувството на глад, а медът помага за бързото топене на мазнините, които са се натрупали в организма.

 

Освен лимоновата напитка, може да се пие и вода, както и зелен чай.

 

Тази диета дава незабавни резултати, затова е сред най- предпочитаните. Само за един уикенд може да отслабнете с 2 кг! Освен че гори бързо натрупаните мазнини, диетата помага за прочистването на тялото от токсините. Този хранителен режим е подходящ и за борба с целулита.

 

Медът запазва тонуса на тялото, така че няма да се чувствата изтощени. Според някои експерти обаче, диетата не доставя достатъчно енергия, затова трябва да се провежда само по време на почивка. Не се препоръчва да се удължава след двата дни. Препоръчително е да изчакате една седмица, преди да я приложите отново. През това време може да се храните нормално, без да прекалявате, разбира се.

 

Диетата не се препоръчва за хора с камъни в бъбреците.

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване