Английска диета за отслабване

английска диетаТя е създадена от британски учени, според които е много ефективна. С тази диета излишните килограми изчезват, и тялото ви е отново във форма. Ще ви помогне да се освободите и от непрестанния глад за сладко. Същността и се изразява в редуването на зеленчуци с белтъци. Позволява приема и на плодове. Мазнините са изключени, затова калоричността е ниска. Продуктите, които тази диета препоръчва засищат и не усещате глад.
Тази диета е добра, защото в нея е засилена консумацията на фибри, които са много полезни; тя унищожава мазнините; диетата помага да отслабнете с повече от седем килограма; не изисква големи разходи – продуктите са ефтини и може да ви спаси от пристрастяването към сладко.
Но защо английската диета е толкова трудна?
Тя е предназначена за период от двадесет дни, а това всъщност е много дълго време, в което да се ограничавате от приема на различни храни. Бъдете търпеливи. Докато я спазвате избягвайте захарта, сладкото, хляба, тестените изделия, също и картофите. Приемайте мултивитамини.
Тя започва с т.н. „гладни дни” – това са първите два дни, в които пиете само мляко и доматен сок. Също и вода. Ако сте много гладни и не можете да издържите вземете две филийки пълнозърнест хляб.

В следващите два дни, наречени протеинови менюто е следното:
английска диета отслабванеЗакуска: кафе, мляко, половин лъжица мед, една филия хляб
Обяд: бульон – една чаша, месо и парче хляб
Слетобедна закуска – два плода, по ваш избор
Вечеря: салата от зеленчуци
Не яжте след 19 часа.

По време на тази диета са ви позволени пипер, зеле, тиква, лук, моркови, зелен фасул, патладжани, чесън, магданоз, лук, целина, черен пипер, босилек, аспержи, мащерка, канела, мента.
Плодовете, които можете да ядете са: лимони, банани, ананас, киви и грозде.

Редувайте гладните дни с протеинови.

Не пазете тази диета за прекалено дълъг период от време. Повторете я след най – малко шест месеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване