Бързо отслабване с фитнес – мисията невъзможна!

бързо отслабване с фитнес

бързо отслабване с фитнес

Твърде много начинаещи почитатели на фитнеса си мислят, че още с влизането в залата килограмите ще започнат да се топят сякаш от само себе си. За съжаление мечтите твърде бързо угасват, а мнозина дори започват да трупат още повече излишна маса. Тогава става най – лошо, защото идва разочарованието и вярата се губи. Не се отчайвайте – грешката е в самите вас и лесно може да бъде поправена!

Отслабване с фитнес

На първо място се откажете от идеята, че с две – три седмици тренировки ще направите качествено отслабване и ще се фукате с коремна преса като на Арнолд Шварценегер в младите му години. Ако нямате спортен опит, първият месец ще премине в борба с мускулната треска, а резултатите ще дойдат поне след още толкова време.

Специалистите са категорични – бързо отслабване с гарантирано качество не е възможно за месец, дори и във фитнеса. Дори и да постигнете някакъв резултат с някоя „черна” техника, по всяка вероятност след това ще бъдете ударени толкова жестоко от йо-йо ефекта, че чак ще ви се дореве.

Променете начина си на мислене и поставете основите на вашия нов живот. Както вече казахме, след два месеца усилията за отслабване ще започнат да дават резултат, а още повече ако се храните по правилния начин.

Не претренирайте. Блъскането по два – три – четири часа в залата е безсмислено и това не е начинът да станете фитнес шампион. Когато правите тренировка за отслабване, препоръчително е времетраенето да не надвишава 1 час (30 – 60 мин).

Мислете за здравето си. Отслабване с 10 килограма за четири седмици е крайно нежелателно, тъй като е опасно за здравето. Тялото и психиката се изтощават твърде много и не се знае какъв ще бъде ефекта. Границата на безопасно топене е максимум 3 – 4 килограма за месец.

Не на последно място ще ви призовем да не се фокусирате върху определени срокове, още повече ако са кратки. Посъветвайте се със специалист, четете статии, поръчайте си хранителна добавка за отслабване, хранете се здравословно и резултатите сами ще дойдат. Без болка, без стрес и излишни нерви.

отслабване с фитнес

Постоянството е най – важно от всичко

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване