Какво е протеинов шейк?

За да отслабнем, всички знаем, че ключът е в здравословното хранене и спортуването. Но заради нивата на стрес и работата, често е по- лесно да го помислиш, отколкото да го направиш.

proteinov-sheik

Какво са протеиновите шейкове?

Те са хранителни добавки на прах с високо съдържание на протеини, които се смесват с вода, прясно мляко или плодов сок. Обикновено тези шейкове се правят от млечна суроватка, соя или белтъци, но също така може да съдържат протеини от плодовете или лененото семе.

Протеиновите шейкове са хранителни добавки с висока биологична стойност, които помагат за здравословното хранене sheik-proteiniи да сте във форма. Освен че засищат, намаляват приема на калории и улесняват отслабването.

ШЕЙКОВЕ ОТ ЛЕНЕНО СЕМЕ

Лененото семе е едно от най- високо ценените растения в храненето заради свойствата си. Богати са на фибри, които помагат да се регулира апетита и отслабването, освен че нормализира нивата на холестерол. Можете да слагате в протеиновия си шейк 1 с.л. ленено семе на прах.

ШЕЙКОВЕ ОТ ПЛОДОВ СОК

Плодовият сок съдържа много витамини, които са полезни за здравето, особено при хора, които тренират или спазват диета.

Но също като лененото семе, плодовите сокове съдържат калории, поради което трябва да ги контролираме при приготвянето на протеиновия шейк от плодове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване