Народни рецепти с отвари за отслабване

Въпреки че понякога може да се дължи на хормонални проблеми, затлъстяването най- често се получава от много ядене. Има цели семейства, които страдат от наднормено тегло, и тогава си казваме, че сигурно е генетично. Много често обаче се оказва, че причината е отново вредното, нездравословно и обилно хранене. Предлага ме ви някои народни рецепти за отслабване:

Омайниче. 100 грама от билката се сваряват в голямо количество вода. Прецедете, след като изстине. В продължение на три последователни дни се мийте с отварата след баня. Преди лягане пийте чай от маточина.

Кора от дъб. Намерете изгорена кора от дъб. Стрийте я на ситно и варете на джезве. Приема се по една кафеена чаша по три пъти дневно.

Морска сол. Във вряла вода изсипете 1 кг морска сол. Сместа се използва за взимане на вана. Киснете се поне 1 час и не забравяйте да доливате гореща вода. Може да пуснете във водата босилек, мащерка и лимон. Щом излезете от банята, енергично се трийте с кърпа от твърд плат. Процедурите се правят в продължение на няколко седмици.dieta64

Чимшир. Правите си вани с топла вода и накиснат вътре чимшир. Най- малко две седмици трябва да правите процедурата. През това време трябва да спазвате диета.

Лапад. Варите в 1 литър вода 50 грама корени от растението. Пиете по 3 чаши на ден от отварата в рамките на 1 месец.

Канела, глог, водорасли. Слагате 5 грама канела, 10 грама кафяви водорасли и 10 грама глог в 1 литър гореща вода. Варете 10 минути и после прецедете. Приемате 1 ч.ч. сутрин и вечер. Не слагайте захар.

Гръмотрън, копър, зърнастец, глухарче, полски хвощ. Смесвате – 50 грама корени от гръмотрън, 10 грама корени от глухарче, 10 грама кори от зърнастец, няколко стръка полски хвощ и плодове от копър. 1 – 2 с.л. от сместа се слага в 3 ч.ч. вряла вода. Вари се три минути. Трябва да кисне 1 час. Пиете от чай 1 полупълна чаена чаша преди всяко ядене – 3 пъти дневно. Пиете отварата един – два месеца. След почивка една седмица, може да се повтори.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване