Защо киселото мляко е полезно за отслабването?

kiselo-mlyako

Обичате кисело мляко, но се притеснявате да не прекалите с него? Не се притеснявайте! Може да му се наслаждавате колкото искате. Ето защо можете да ядете кисело мляко, без да изпитвате никаква вина по отношение на килограмите си:

Киселото мляко е идеалният млечен вариант за вашата диета, тъй като ви осигурява ценни протеини. Страхотен вариант за low carb (нисковъглехидратните диети), а също и за всеки, който иска де се храни качествено.

Защо киселото мляко е полезно за отслабването?

Богато е на протеини. Винаги четете първо етикета, за да сте сигурни какво купувате. Не се изкушавайте от високите проценти масленост – купувайте по- малки. Така или иначе, протеините са вътре.

Засища и не е много калорично. Идеална храна за хората, които искат да отслабнат.

kiselo-mlqko-plodove

Много подходящ вариант за low carb (нисковъглехидратните диети). Ако сте на нисковъглехидратна диета, няма защо да се лишавате от киселото мляко. Само не му добавяйте захар.

Идеи как да консумираме киселото мляко

С ядки. Сервирайте го с малко бадеми, орехи, кестени или каквото имате под ръка. Ще имате пълноценна и перфектна закуска.

С плодове. Идеална закуска за лятото. Нарежете киви, няколко ягоди, парче ананас и смесете с млякото.

Със семена. Намачкайте няколко семена от слънчоглед и тиква и ги смесете с кисело мляко. Не добавяйте захар. Накрая добавете няколко капки лимонов сок.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване