Рецепти за напитки, които помагат за отслабване

chai-za-otslabvane

Ако искате да отслабнете и вече сте избрали своята диета, може да добавите още нещо към нея: напитка за ускоряване на метаболизма. Предлагаме ви две рецепти, които могат да ви бъдат много полезни:

1. Чай от ананас и джинджифил.

Вкусно, здравословно, лечебно и отслабващо. Трябва да се пие два пъти дневно, на закуска и на вечеря. Както знаете, ананасът е плод, който пречиства от токсините. Лесно се комбинира с джинджифил. Тази напитка ще се превърне в неотменна част от плана ви за отслабване. Джинджифилът е лечебно растение, пази храносмилателната ни система. Пречиства, лекува и ускорява метаболизма.

cherven-chai-svoistva

Как да приготвим рецептата: Първо, пригответе отвара от корен на джинджифил. Когато е готова, прецедете – трябва ви само течността. После вземете две парчета ананас и ги направете на сок в блендера. Смесете сока с отварата от корена.

2. Чай от червен пипер, зелен чай и мед.

И трите съставки имат термогенно действие и ускоряват метаболизма. Особено червения пипер. Опитайте напитката, защото е много полезна. Ако изпиете една чаша на обяд, ще потисне апетита ви и няма да търсите постоянно нещо за ядене. Сварете зелен чай, после добавете щипка червен пипер, но много малко, иначе няма да можете да пиете. Добавете лъжица мед.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване