Отслабвайте с пиене на вода

Водата: не можем да си представим живота без нея и затова не осъзнаваме напълно свойствата й. Освен че съществуваме благодарение на нея, качествата й са полезни и за доста по- дребни неща, като например, отслабването.

voda-1

Ситост. Много често бъркаме гладът с жажда. Така ядем, без да е необходимо. Затова, когато почувствате глад по неочаквано време, пийте вода. След няколко минути може да усетите, че всъщност сте били жадни. Ако не е така, хапнете плод: това е здравословна алтернатива с малко калории, така че да се почувствате задоволени. Пиенето на вода ви дава възможност да прецените по- добре състоянието си и да изберете по- правилна храна.

Добър метаболизъм. Когато не пиете достатъчно вода, метаболизмът ви работи по- бавно, за да пестите енергия. voda-otslabvaneТака че, обезводняването е най- големият ви враг, ако искате да отслабнете. Научно е доказано: пиенето на вода стимулира топенето на калории.

Ако искате още да засилите работата на метаболизма ви, пийте по една- две чаши ледено- студена вода, веднага щом станете сутрин. Метаболизмът ви ще работи по- бързо, за да стопли водата. Това разбира се, няма магическо действие – просто е малка стъпка, която допринася към отслабването ви.

Стабилно здраве. Пиенето на вода ви помага да изхвърлите токсините от тялото ви и да смазвате ставите, за да се движите и спортувате без травми. Също така, подобрява кръвообращението и помага да всички клетки да получават достатъчно кислород. Така ще имате повече енергия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване