Ето кои са Златните Правила за ОТСЛАБВАНЕ без диети!

Как можем да отслабнем, без да следваме строги диети? Достатъчно е да се придържаме към доказано полезните съвети за диетично хранене! Ето кои са те:

Яжте ябълки
Доказано е, че имат свойства, които помагат за отслабването. Помагат за топенето на излишните мазнини, тъй като съдържат висок процент фибри, каротеноиди и полифеноли. Комбинацията от тези вещества помагат срещу затлъстяването, предпазват от свободните радикали. Фибрите улесняват работата на чревния тракт и ни карат да се чувстваме сити за дълго време.
Добре е да ядем поне по 1 ябълка дневно. Може да е като следобедна закуска, в комбинация с някакъв протеин, или като сутрешен шейк.

Премахване на захарта от храненето ни
За да се храним здравословно, трябва да консумираме само естествени захари – като тези в плодовете. Захарта е сред основните причинители на наднормено тегло и затлъстяване. Трябва да избягваме всякакъв тип захарни изделия, както и да внимаваме колко захар добавяме в кафето или чая. Можем да използваме натураблни заместители на захарта, като стевия и мед.

Зелен чай
Сред най- популярните напитки за отслабване. Доказано притежава свойства, които топят излишните килограми. Съдържа антиоксиданти, наречени катехини, които разграждат мастните клетки. Можем да добавяме малко лимонов сок към зеления чай, за да подсилим свойствата му.

Пийте много вода
Това е сред най- често даваните съвети, когато искаме да отслабнем. Много рядко обаче се спазва и бива пренебрегван от хората с наднормено тегло. Водата подпомага чревния тракт и подобрява работата на метаболизма.

Включете яйце в дневното си меню
Яйцето е сред най- богатите на протеини храни. Освен това, не допринася за повишаването на лошия холестерол, както се говореше преди години. Можем да ядем едно яйце или два белтъка дневно. Яйцето засища за дълъг период и ни осигурява ценни протеини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване