6 причини да отслабнем

Въпреки че гледаме на отслабването основно като естетическа необходимост, има и други важни причини, които са не по- малко важни. Ето още 6 причини да отслабнем:

napalnyavane

1. Добре е за здравето. Затлъстяването и наднорменото тегло могат да имат сериозен ефект върху организма ни, като предизвикват различни болести, като диабет и сърдечносъдови. Така че, ако сме с наднормено тегло, най- добре е за здравето ни да отслабнем.
2. Увеличава самочувствието ни. Когато сме с наднормено тегло или затлъстяване, отслабването може да има положителен ефект върху настроението ни. Разбира се, външният ни вид не е определящ как ще се чувстваме.
3. Активизира ни. Отслабването ще ни направи по- активни и ще ни помогнем да правим неща, които изискват усилия. Това е, защото сме в добро физическо състояние, което ни улеснява да правим много неща.

navitsi-napalnyavane
4. Изпълняваме цели. Ако отслабването ни е цел и го постигнем, ще сме изпълнили нещо важно. Отслабването изисква усилие и отдаденост. Затова отслабването е добра тренировка за тези качества.
5. Елиминира стреса. Отслабването ни помага да свалим нивата на стрес и да се отпуснем. Когато тренираме, тялото ни отделя вещества, които ни карат да се чувстваме добре и отпуснати. Затова тренирайте и ще усетите ефекта от отслабването.
6. Можете да носите дрехите, които искате. Въпреки че е аспект, свързан с естетиката, свободният избор на дрехи, без да се притесняваме за размера, подобрява настроението ни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване