3- те най- добри съвета за отслабване без глад и диети! Виж Тук:

Ако диетите са ви омръзнали, или просто нямате възможност да спазвате режим на хранене, ви предлагаме няколко алтернативни варианта за отслабване. При това, без да ви се налага да гладувате.

Ето кои са 3- те най- важни:

1. Вода с оцет
Тази лесна комбинация има страхотен ефект и може да ви помогне лесно да свалите килограмите.
Напитката ускорява метаболизма, което означава, че ще се изгарят повече калории. Също така, сместа намалява кръвната захар, като по този начин предпазва от внезапни пристъпи на глад.
Съставки: 1 лъжица ябълков оцет (15 мл.), 1 чаша вода (200 мл.)
Пие се три пъти на ден, половин час преди основно хранене. Правете периоди на почивки. Например, ако пиете една седмица, след това починете една седмица.

2. Комбиниране на храните
Това е ключът към отслабването, което ни позволява да ядем същото количество храна, но без да напълняваме. Освен това, помага при различни храносмилателни проблеми.

Ето кои храни НЕ бива да смесваме:

Различни видове протеини в едно и също хранене: месо, риба, яйце, бобови култури. Една порция протеин на хранене е напълно достатъчна. Добре е да редуваме животински и растителни.
Млечните продукти трябва да се приемат отделно. Не е добре да се комбинират с други типове храни.
Десерт по- добре като междинно хранене: Плодовете и сладкишите е добре да се ядат отделно, тъй като затрудняват храносмилането. Ако искате да ядете сладко, по- добре го направете възможно по- рано през деня, преди 14 часа. Така тялото ще има повече време да изразходи калориите.
Протеинът е най- добре да се комбинира със зеленчуци. Традиционният хамбургер с пържени картофки, например, води до бързо напълняване, тъй като това е много лоша комбинация. Винаги, когато ядем протеин, е добре да го съчетаваме с порция зеленчуци.

3. Интелигентна вечеря

Вечерята е най- важното хранене за деня. Това, което ядем вечер, обикновено се натрупва под формата на мазнини. Но пък пропускането на вечерята, е груба грешка. Ето кои принципи да спазваме, така че да не напълняваме на вечеря:

Ранна вечеря. Не се препоръчва да се храните два часа преди лягане. Най- добрият вариант е да се вечеря преди 8 часа вечерта. За да не седнем на масата гладни като вълци, се препоръчва да не пропускаме сутрешната закуска и обяда.
Лека храна: Консумацията на въглехидрати (хляб, пица, паста, картофи и пр.)трябва да е силно ограничена вечер, тъй като съдържат много енергия. Най- добрият вариант е протеин и зеленчуци.

За сметка на това, можем да се добави киноа, овес и пр, които са богати на протеини. Брашното от нахут е добра алтернатива, от която могат да се приготвят палачинки и различни видове тесто.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване