Как се прави сок за отслабване

Соковете за топене на мазнини допълват диетите за отслабване и ускоряват метаболизма. За да знаете как да си изберете такава напитка, трябва да знаете свойствата, които притежават различните съставки.

Сигурно се чудите какви са качествата на соковете за мазнини, за разлика от останалите. За да си отговорите на този въпрос, трябва да познавате съставките им.

отслабване

Задължителни съставки на соковете за отслабване

Храни с отрицателни калории. Не трябва да липсват, тъй като ускоряват метаболизма. Харчи се повече енергия за обработката им, отколкото калориите, които носят. Тази енергия се използва от мастната тъкан, което води до намаляването й.
Храни богати на протеини. Протеините карат тялото да започне да харчи енергията от мастната тъкан и така води до отслабване.
Подправки. Черният пипер и канелата са известни със свойството си да топят мазнините. Друга подправка, която помага за отслабване, е оцетът от ябълка.
Лечебни растения. Водорасли, зелен чай, джинджифил, кафе, гуарана и др. Съдържат активни съставки, които отслабване7ускоряват работата на метаболизма.

Ето няколко примера за сокове за отслабване:

1. Сок от лимон, грейпфрут и джинджифил. Лимонът и грейпфрутът са с отрицателни калории, а джинджифилът спада към лечебните растения.
Съставки: сок от лимон, сок от грейпфрут, половин чаша вода, 1 лъжица настърган джинджифил.
Начин на приготвяне: Изцедете един лимон и един грейпфрут. Смесете двата сока, добавете водата и настъргания джинджифил.

2. Сок от оцет и грейпфрут.
Съставки: 250 грама сок от грейпфрут, 60 мл оцет от ябълка, 130 мл чай от мента,
Начин на приготвяне: смесете всички съставки. Сокът да се пие сутрин на гладно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване