Защо напълнявам, щом съм веган?

Да си веган никак не е лесно. Това е решение, което изисква голяма воля и вяра. Това е наистина героично решение. Но ако не внимавате, теглото ни може още да се увеличи от веганството. Въпросът е: Защо се напълнява, въпреки че си веган?

pasta

1 . Ядете нездравословно приготвени зеленчуци. Изборът да не ядем животински продукти не премахва магически „джънк фууд“ – а от диетата  ни. Все още можем да ядем пържени картофи или други пържени зеленчуци. Не е необходимо да казваме, че тези храни са много калорични. Затова избягвайте да ядете зеленчуци, приготвени по такъв kartofi-veganначин.

2 . Прекалявате с хляб и паста. Много хора не знаят какво да ядат, когато драстично ограничат вариантите си. Затова наблягат на познатите храни, които обаче лесно водят до напълняване. Наблягат на неконтролираното ядене на хляб и паста и така килограмите им тръгват нагоре.

3 . Защото живеят на ядки. Те са отличен източник на протеини, но са и много калорични. 2 с.л. ядки  се равняват на 210 грама. Затова потърсете и други източници на протеини в растителния свят – като тофу и бобовите култури.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване