Пролетен план = диета + упражнения

Идва топлото време и започваме да се обличаме по- леко. Затова трябва да започнем да се грижим за фигурата си и да свалим излишните килограми, качени през студения сезон.

proletna-dieta

Подходящата комбинация от диета и упражнения, ще ни помогне през лятото да изглеждаме страхотно. Ето откъде да започнете:

ДИЕТАТА

– Дневно трябва да приемате поне 2 порции зеленчуци и 2 порции плодове, за да увеличите приема на фибри, витамини, минерали и вода. Стомахът ще е пълен, а калориите – малко.
– Заместете алкохола и газираното с вода и сокове без захар.
– Заместете белия хляб с пълнозърнест, а пълномаслените млечни продукти – с обезмаслени. Така ще намалите мазнините в диетата.
– Избягвайте всякакви видове пържено, колбаси и захарни изделия.
– Яжте поне 3 пъти на ден, на спокойствие: дъвчете добре, хранете се бавно.

Тези съвети ще ви помогнат да намалите калориите , да подобрите начина си на хранене.

Също така е важно да подбирате правилно храните. Записвайте си какво ядете през деня, за да видите дали се храните otslabvane-proletправилно.

ТРЕНИРОВКА

– Ходете поне по 20 минути на ден. Ако сте активен човек, тичайте бързо поне 10 минути дневно.
– Заместете асансьора със стълбите. Все път, когато е възможно, не се качвайте на колата.
– Вземете въже и скачайте по 3 минути, два пъти дневно. С практиката, времето ще става все повече. Така тонизирате бързо краката и седалището.

Освен аеробни упражнения, е важно да тренирате определени групи мускули, за да са тонизирани. Ето кои упражнения да използвате:

Коремни преси. 2 серии по 20 повторения. Правете лицеви опори.

Седалище: 2 серии по 15 повторения. Легнете с гръб върху пода. Свийте коленете и ги вдигнете, а ръцете – дръжте на пода. Вдигнете единия крак, свит в коляното, и бавно слизайте надолу. Повторете 15 пъти с всеки крак. После дръжте крака изправен и отново по 15 повторения с всеки крак.

Ръце: 2 серии по 20 повторения. Вземете гиричките. Упражнение за бицепс – дланите напред, ръцете прилепнали към тялото. Свивате лактите и вдигате нагоре гиричката. За да развижите раменете, вдигане ръцете настрани. За трицепс – свийте единия крак, едната ръка се обляга на него. Другата се свива в лакътя и остава на височината на гърба. От тази позиция вдигате нагоре, докато дланта гледа към тавана. Връщате обратно.

Ако всеки ден се движите – разходки, каране на колело, скачане на въже, тичане и правите упражнения за упоменатите групи мускули поне 3 пъти седмично, ще успеете да отслабнете.

Упражнения за отслабване. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване