Най- подходящата риба за диетата ви

Никой не може да отрече качествата на рибата. Известно е, че ако се яде такова месо 2 – 3 пъти в седмицата помага за намаляването на риска от различни болести.

riba

Освен това, е много полезна храна за децата, тъй като помага за мозъка. А диетите за отслабване с риба са едни от най- ефективните. Но нека разгледаме кои видове риба и морски дарове са най- удачни за диетата ви.

СЬОМГА
Най- добрите диети за отслабване трябва да включват сьомга. Това е една от най- популярните риби по света. Свойствата й са безспорни – богат източник на омега- 3, селен и витамин Д. Помага за здравето на костите, за работата на мозъка, предпазва от депресия и сърдечно- съдови болести и др.

САРДИНИ
Някои ги наричат храната на рибарите. Сардините са отлични за диетите, заради малкото калории и високото съдържание на омега- 3 мазнини. Те поддържат здрави червените кръвни телца, помагат срещу възпаления и поддържат имунната защита.

КАМБАЛА
Това е вид плоска риба, която живее в Атлантическия океан. Отличен източник на полезни протеини и нискоkambala съдържание на мазнини. Една от най- добрите храни за диетите за отслабване. Препоръчва се за здравето на костите, доброто храносмилане и приема на редица полезни вещества.

МОРСКИ ДАРОВЕ
Имат по- малко мазнини и калории спрямо червеното месо. Високото съдържание на мастни киселини като омега- 3 намалява риска от сърдечни заболявания и проблеми с кръвното.

Независимо дали искате да отслабнете или не, задължително включете рибата и морските дарове в ежедневното си меню.

Сьомга с червена леща. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване