10- те най- популярни диети за отслабване

Когато започваме диета за отслабване, искаме да сме сигурни, че наистина ще има резултат. Затова, нека разгледаме кои диети са най- популярните, така че да си спестите времето за търсене.

populyarni-dieti

Най- добрият начин една диета да стане известна е чрез свидетелството на популярни звезди, които са я правили и са постигнали добри резултати.

Ето кои са 10- те най- популярни диети за отслабване:

Диета със супа за топене на мазнини. Базира се на ежедневната консумация на супа от лук, целина, домати и чушки. Пречиства организма, освен че помага да отслабнем.

Диета Дюкан. Това е хиперпротеинова диета, която позволява да отслабнете в 2 фази. Диетата има доста спорни резултати, но най- сериозен е проблемът със здравословните проблеми, които могат да се появят.

Диета срещу целулит. Препоръчително е да се прави 2 дни в седмицата. Базира се на пиенето на сок от грейпфрут на гладно на сутрешна и следобедна закуска. Както и на пречистващи храни като целина, зелена ябълка и моркови.

Диета на клиника Майо. Продължава 2 седмици и е много нискокалорична – между 600 и 900 калории. Освен това е хиперпротеинова, приемате близо 50% протеини.

Средиземноморска диета. Една от най- здравословните и балансирани диети. Ядат се храни богати на фибри, антиоксиданти и омега- 3 мастни мазнини.

Диета Монтиняк. Ограничават се до максимум храни, богати на въглехидрати, освен тези, които са богати на фибри.populyarni-dieti-1

Диета Аткинс. Отслабва се с между 2 е 4 кг на седмица. Диетата е богата на протеини. Забранява се приема на бобови растения и зеленчуци.

Бананова диета. Режимът е много богат на въглехидрати, беден на протеини и мазнини. Продължава около 15 дни.

Антидиета. Важно е кога и как се яде храната. Например, въглехидрати и протеини не трябва да се ядат заедно. Диетата се състои от 90% плодове и зеленчуци и 30% месо, млечни продукти, бобови и пълнозърнеста паста.

Диета Скардейл. Богата е на протеини и бедна на въглехидрати. Забраняват се храни като прясно мляко, олио и алкохол.

За средиземноморската диета. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване