Сок от лук за бързо сваляне на килограми

лукПРЕЧИСТВАЩА ОТВАРА ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ

Ако сте с наднормено тегло, преди да започнете нискокалорична диета за отслабване, трябва да подготвите организма си. Затова ви предлагаме диетата с лук. Състои се в приема на специална отвара от зеленчука, която помага бързо да топите мазнините и да отслабвате.

Лукът има множество лечебни свойства, и затова участва в много домашни и народни рецепти. Една от най- известните диета за отслабване през последните години, е диетата с лучена супа.

Но има и други начини да се възползвате от лечебните качества на лука за отслабване – чрез приготвянето на специална отвара.

За да приложите диетата за отслабване с лук, трябва предварително на приготвите домашната рецепта, която ще пиете по време на режима.

СЪСТАВКИ:лук2

3 големи глави лук
2 скилитки чесън
Сок от 2 лимона

Махнете люспите на лука и чесъна. Сложете всички продукти в сокоизтисвачката. След като получите сок, сложете го в хладилника.

Напитката се приема с лъжица един час преди или след хранене.

Приемането на отварата продължава 10 дни. Добре е да го придружите с вегетарианска диета. След като минете диетата с лука, можа да започнете балансирана нискокалорична диета за отслабване. Чрез тази предварителна подготовка с лука, избягвате йо-йо ефекта. Може да прилагате лучената диета веднъж месечно.

Не забравяйте да правите упражнения, докато сте на диета.

Рецепта за френска лучена супа. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване