Лунна диета за отслабване

Лунна диетаКаква точно е лунната диета? – това е диета, основаваща се на течности. Тя стартира когато започват фазите на луната и продължителността и е 24 часа. През това време могат да се пият сокове, чайове, и минерална вода. Никакъв алкохол! Течностите са много полезни за тонуса, здравето и самочувствието.
Лунната диета е хубава с това, че освен че ни помага да отслабнем, пречиства организма ни, облекчава го, и ни кара да се чувстваме страхотно. Организма се пречиства от токсините и задържаната вода. Подобрява имунната система, полезна е също и за бъбреците. Единственото и условие е по времетраенето на лунните фази да не ядем – позволена е само вода, и различни течности. Диетата не изисква Отслабванепрекалени усилия, и е лесна за спазване. След като приключи се нахранете с някакво не прекалено тлъсто месо, плодове и зеленчуци. За предпочитанее печеното пред пърженото.
Ето и списък на лунните фази за месец август:
07.08.2013 00:52 – новолуние
14.08.2013 13:57 – първа четвърт
21.08.2013 4:45 – пълнолуние
28.08.2013 12:36 – последна четвърт
Те са различни за различните месеци. Преди да започнете диетата проверете тяхната продължителност. През останалото време може да ядете без да се ограничавате, само по време на тези периоди спазвайте правилата на лунната диета.

Лунна диета за отслабване! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване

Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване