Диета с мляко и зърнени храни

диетаС тази диета за две седмици ще отслабнете с дванадесет килограма. Менюто се основава предимно на зърнени храни и айран.

Заливайте зърнените каши с вряща вода, но не ги варете – можете да ядете трици, елда, нерафинирани зърна, овесени ядки. Чаша зърнена храна се залива с половин чаша гореща вода. Цялото това нещо се разбърква добре, хубаво е да се остави да престои една нощ на студено. Позволено е да ядете на воля, но без подсладители, плодове и т.н.

На ден се полага по литър айран, но хубаво е млякото да е обезмаслено, а ако между основните хранения огладнеете,  хапнете си някакъв плод, но да не е много сладък – на ден е допустимо да си вземате около два броя. Също такаовесени ядки можете да си хапвате зелева салата и малко мед.

Пийте много вода и неподсладен чай от билки.

Няма да изпитвате глад по време на диетата, защото кашите са калорични, съдържат въглехидрати, за които е нужно повече време, за да се усвоят от организма. Въпреки, че няма никакви ограничения в количеството храна, ако все пак искате да отслабнете недейте да прекалявате.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване