Диета за намаляване на теглото и храненето на Стрелец

Мила Йовович

Мила Йовович

Както всички огнени знаци, Стрелците са много жизнени, но това не може да спаси представителите на този зодиакален знак от различните заболявания. Въпреки естествената предразположеност на Стрелецът към наранявания и злополуки, сред хората родени под този знак има много дълголетници.

Слабите точки на Стрелец са черният дроб, кръвоносната и нервната системи. Тъй като много от Стрелците обичат да ядат, основната задача в тяхната диета е да не се прекалява с храната. Да не се преяжда, да се опитват да избегнат тежките животински храни, както и да премахнат от менюто си алкохола, към който  много често са болезнено пристрастени.

Задачата на диетата е да не се вреди на черния дроб и да се укрепват стените на кръвоносните съдове… защото Стрелец обича да яде.

Здравите Стрелците трябва да  избягват или намалят значително консумацията на тлъсти меса, телешко, свинско, колбаси и да ги заменят с нетлъсти меса, морски дарове и риба. Също да намалят солта в диетата си. Полезните храни за тях са  фасул, грах, боб, соеви зърна, които съдържат много протеини и са нискокалорични продукти. Животинските мазнини може да се заменят с масло. Полезни са и млякото и млечните продукти. В менюто им трябва да има достатъчно количество зеленчуци, особено тези, които съдържат силиций: краставици, аспержи, сурово зеле, коприва и подбел. Към всички ястия ще бъде полезно да се добавят пресни подправки – магданоз, целина, маруля, мента, босилек, пащърнак, кориандър, кимион, джоджен, жен-шен и т.н. От плодовете:манго, праскови, кайсии, ябълки.

Хранителните продукти в диетата на Стрелеца трябва да съдържат достатъчно количество витамини / B и по-специално С/ и  микроелементи и в същото време да не се претоварва черният дроб. Следователно, употребата на алкохол, по-специално по време на хранене, трябва да се намали до минимум.

Кристина Агилера

Кристина Агилера

Стрелците най-добре се разбират с  дългосрочните диети, като например: Системата минус 60, диетата Ким, разделното хранене и диетата на Шелдън.

За бърза загуба на тегло се препоръчват различните диети на базата на зърнени храни, диета с зелен грах и различните зеленчукови диета.

Опитайте диетата, основаваща се на любовта на Стрелеца към  пикантните храни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване