Топ диети за отслабване

Диетите за отслабване са направени, за да намалите количеството калории, които приемате, така че да се храните балансирано с достатъчно протеини, въглехидрати и мазнини, без да гладувате, но като отслабвате постепенно.

dieti-otslabvane

Много хора търсят перфектната диета, но има неща, които трябва да имате предвид, така че трябва да опитате няколко, докато стигнете до тази, която е подходяща за вас. Отслабването трябва да ви носи щастие, а не да се превърне в ходене по мъките. Ето някои диети за отслабване, които можете да опитате:

1 . Вегетарианска диета. Състои се в ядене на плодове, зеленчуци и храни от растителен произход. Някои dieta-prechistvaneвегетарианци ядат яйца и млечни продукти. Според някои учени, има 30% по- малка вероятност да се разболеете от сърдечни заболявания. Това не е само диета, а и начин на живот.

2 . Диета с малко мазнини. Мазнините са един от основните проблеми, които причиняват затлъстяване. Но не всички мазнини са вредни, има такива, които даже е задължително да използваме. Зехтинът, например, е сред полезните. Не яжте обаче пържени картофи, джънк фууд и пр. Хранете се с органична храна.

3 . Диета с малко въглехидрати. Много се използва, защото е доста ефективна. Има 3 фази. Първата продължава 14 дни и не трябва да се ядат въглехидрати, само протеини от месо, риба, орехи и яйца. Във втората фаза се ядат вече въглехидрати, но само пълнозърнести. А в третата тялото трябва да свикне да приема малко въглехидрати, което да стане начин на живот.

Сред препоръчителните диети е и течната диета. Останалите диети са по- бързи, но при тях целта е само отслабване, а не да се превърнат в начин на живот.

За вегетарианството. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване